vineri, 5 iunie 2015

ANUNŢ pentru activitatea nr. 5- ATITUDINI CIVICE


Proiectul judeţean ,,Dăruind un zâmbet!”, ediţia a II-a, este cuprins în Calendarul Activităților Educative Județene Bistriţa-Năsăud pe anul școlar 2014-2015, pag.4, poz 22. Este derulat de Şcoala Gimnazială ,, Grigore Silaşi” Beclean în parteneriat cu alte şcoli din judeţ. Se pliază pe activităţile care vizează  îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor cu dizabilităţi, copiilor aflaţi în plasament, vârstnicilor sau altor persoane aflate în dificultate.
Detalii despre activităţile proiectului se pot afla la adresa http://daruindunzambet.blogspot.ro/
Activitatea nr. 5 cu titlul activităţii: Atitudini civice! vizează realizarea unei publicaţii în format electronic, cu exemple de bune practici, pentru cadrele didactice care predau în ciclul primar, cu titlul  ATITUDINI, cu ISSN , având ca temă voluntariatul,  modalităţile formarea şi dezvoltare a spiritului civic etc.
Se pot trimite referate, comunicări ştiinţifice, proiecte educaţionale sau alte materiale pe această tema pe adresa proiectcivic@yahoo.ro.
Titlul articolului va fi scris cu majuscule ARIAL 11, iar sub titlu- la un rând- autorul, şcoala de provenienţă, judeţul.
Specificaţi şi adresa de mail. Conţinutul va fi scris cu ARIAL de 10. Fiecare autor îşi asumă responsabilitatea materialului.Materialele pot fi trimise până pe 25 iulie 2015 la adresa specificată.
Publicaţia este gratuită şi o veţi primi în format electronic pe adresa de mail specificată după data de 1 septembrie 2015.
Echipa proiectului îşi rezervă dreptul de a elimina acele materiale care sunt copiate.

Aşteptăm cu interes materialele dvs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu